Rólunk

A Société Budapest épülete eredetileg Gerster Károly tervei alapján készült, mint lakóépület 1865-ben, majd az évek során számos alkalommal átépítették. Az épület a belváros szívében, a Szent István Bazilika szomszédságában található – most egy 3500 négyzetméteres inspiratív térré alakítottuk át, ami otthont ad a modern gasztronómiának, divatnak, kortárs művészeteknek és izgalmas rendezvényeknek.
Várunk a Sas utca 15-ben, ahol fine bisztrónkban kiváló ételeket kóstolhatsz meg, kávézónkban indíthatod a napod, divatboltunkban változatos márkaszelekciónkból kiválaszthatod a hozzád legközelebb álló designer ruhákat, részt vehetsz változatos programokon, kiállításokon, bulikon és exkluzív eseményeken. Mindezt egy gyönyörűen felújított, modern – de korához híven klasszikus jegyeket is őrző, egyedi hangulatú épületben. Ezek vagyunk mi, ez a Société Budapest.

A Membership programról

Vegyél részt Subscriber programunkban, és légy része a Société Budapest közösségének! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmilyen hírről, újdonságról vagy izgalmas eseményről, ami nálunk történik. Érdemes gyakran visszatérni hozzánk Subscriberként, hiszen törzsvedégeinknek lehetősége lesz Memberré válni, amivel állandó kedvezmények és zártkörű eseménymeghívók is járnak.
Kattints a regisztrációra, töltsd ki az adataidat, majd nincs más dolgod, mint átvenni a Société Budapestben Subscriber kártyádat.
Reméljük hamarosan találkozunk!